Tarketts höstnyheter 2016

Nu har de nya våtrumsmattorna från Tarketts designserie Aquarelle gjort entré! Här hittar du favoriterna från den tidigare Aquarelle-kollektionen och en del nya, spännande mönster. Kika speciellt på betongkänslan hos Raw Concrete och Concrete Flower.

Tarkett Aquarelle Bård: RAW CONCRETE light grey Vägg: CONCRETE FLOWER grey Golv: RAW CONCRETE dark grey

Tarkett Aquarelle
Bård: RAW CONCRETE light grey
Vägg: CONCRETE FLOWER grey
Golv: RAW CONCRETE dark grey

Är du mer intresserad av klassiska stilar, kanske Medallion kan vara ett alternativ för en mjuk känsla för badrumsgolvet? Vad gäller väggmattorna finns Mountain kvar som en favorit sedan senast, och en del nyheter har kommit, se till exempel på Vogue.

Ami Matz, medlem i Tarketts internationella designteam, är den svenska designern bakom 2016 års Aquarelle-kollektion. Med inspiration från samtida trender och framtida tendenser har Ami kombinerat mönster inspirerade från naturen med grafiska tryck. Resultatet är en kollektion som rymmer allt från folkligt tidlösa mönster till mer klassiskt eleganta och coola rustika mönster. En kollektion med en fantastisk bredd som möjliggör för dig som kund att vara kreativ och skapa ett badrum som återspeglar din personliga stil.

Tarkett.se

 

Med de här exemplen ur Tarketts serie för badrum och andra våtutrymmen kanske du blev intresserad av att se de andra nyheterna? Här hittar du hela kollektionen 2016, klicka på länken så öppnas en PDF i nytt fönster.