Om oss

Bohlins BMM AB är ett entreprenadföretag inom bygg, måleri- och mattläggningsbranschen, med specialinriktning på småhus. Företaget ägs och drivs av Magnus Bohlin, som har lång och bred erfarenhet inom hantverksyrket. Företaget strävar efter att göra det enklare för kunden, både när det gäller byggnationer och val av produkter.

Med våra många års gedigna erfarenhet av byggnationer av övervåningar i Älvsbyhus och Smålandsvillans husmodeller, har vi kunnat ta fram ett unikt koncept för just dessa husägare. Vi har under åren sett ett behov av rådgivning och stöd till nyblivna husägare, och framför allt - rätt pris och kvalitetssäkra produkter!

Vi har tillvaratagit vår erfarenhet och erbjuder dig fasta paketlösningar på byggnationer av övervåningar. Bohlins är en trygg samarbetspartner när du ska färdigställa ditt hem!

Företaget har idag egna snickarlag och utöver detta anlitar vi lokala underentreprenörer som arbetar nära oss. Därför är inga uppdrag för stora för eller för små, och vår duktiga personal ser alltid fram emot nya projekt att arbeta med. Vårt huvudkontor ligger i Älvsbyn, Norrbottens pärla.