Rustat huset för det nya klimatet?

Regniga somrar, varma och blöta vintrar och en känsla av höstväder under längre period av året. Känner du igen dig? I Skandinavien börjar vi på allvar att märka av konsekvenser av klimatförändringarna. I samband med det lanserar Flügger en helt ny produktserie: Wood Tex.

Inom de senaste tre decennierna har regnmängderna kraftigt ökat och då fukt är träets värsta fiende ökar därmed också kraven på din utomhusfärg. Färgen är ju till fär att skydda fasaden och hålla fukten ute.

Det du målade för 10-15 år sedan, ligger efter i de krav som ställs idag. Flügger Färg har därför ökat effekten av både produkt och behandling.

Flüggers nya produktserie Wood Tex gör det nu möjligt att anpassa målningen efter lokala klimatförhållanden; för det som kan tyckas vara relativt korta avstånd klimatmässigt skiljer sig ofta kraftigt åt.

Besök din närmsta Flüggerbutik där du får rådgivning om hur du bäst kombinerar produkterna för att skydda ditt trä mot Skandinaviens klimat.

Och om du äger ett Älvsbyhus – glöm då inte att handla mot Bohlins faktura så att du kan ta del av den kraftiga Älvsbyhusrabatten!