Älvsbyhus Trym

Målahuset.se – proffsfärg online

Under början av 2000-talet föddes idén att ge extra service till nya Älvsbyhusägare. Som underentreprenör till Älvsbyhus såg vi husägarnas behov och frågor kring just färgsättning av sitt nya hus. Att vi dessutom sedan tidigare hade erfarenhet av färgbranschen och höll på att starta upp en ny färgbutik underlättade vår idé att förenkla målandet för nybyggarna. Samarbetet med Älvsbyhus inleddes, och Flügger var naturliga partners att ha med.

I början gjordes utskick till alla nya Älvsbyhusägare, och med åren ökade kunskapen om vad dessa våra kunder hade för behov. Idag gör vi fortfarande utskick, både med post, men vi kompletterar även med e-postutskick och våra bästa tips och råd på nätet. Vi har sett att utvecklingen gått framåt med stora kliv, och vi är övertygade att marknaden är redo för vår satsning – att köpa utomhusfärg online.

Vi har också sett ett behov att renodla vår tjänst, och förtydligar den med ett eget varumärke; målahuset.se. Med tretton års samarbete i ryggsäcken, och dessutom många fler års erfarenhet av service till dig som kund, hoppas vi på många fler.

Bild © Älvsbyhus

logo