Renovering av badrum

Under hösten har vi en del badrumsprojekt. Bland annat åtgärdar vi flera vattenskador, men vi renoverar även två badrum. Dessa projekt ligger i Tomas händer.

Badrum med våtrumsmattor från Forbo

I det ena badrummet, i Älvsbyn, har familjen valt våtrumsmatta från Forbo. En sval och snygg kombination med Forbo Aquastar Element Graphite på golvet, och väggar och bård (specialbeställd bård) i Forbo Onyx vägg Bark Pearl. Bild ovanför.

 

Badrum med Fibo Trespo

För ett annat badrum har Fibo-Trespo våtrumsskiva valts ut. Denver White 3091 med fräsmönster 30×60 cm i större delen av badrummet, och Grey Concrete som accent, i samma fräsmönster. Båda ur kollektionen Marcato. Golvet blev valt ur Gerflors senaste kollektion och heter Arty Grey. Sammantaget ett smakfullt och stilrent val med värme.