Populäraste utomhuskulörerna 2017

Flügger Färg har tagit fram de fem kulörer som räknas bli toppsäljarna för 2017. Baserat på kulörerna som såldes under 2016 har fem nyanser utmärkt sig särskilt. Kulörerna Modevit, Ljus kiselgrå, Aska, Regngrå och Titanium går alla i en grå/naturlig färgskala, kanske blir någon av just dessa din favorit?

För att huset och garaget ska passa ihop behöver de inte vara samma kulör, det kan räcka att de matchar varandra på ett snyggt sätt. Populära kulörer för garage, trädgårdsskjul och andra byggnader är bland andra Modevit, Mörk Grafit, Fjordblå, Cyber Space och Svart.

Utemöbler och staket brukar bryta av i annan kulör än byggnader i omgivningen, och här vågar man ofta ta ut svängarna lite mer. Dalaröd, Bränd Tjära, Herrgårdsgul, Silvergrå och 5321 är kulörer som vi sett är på frammarsch.