Måleri

Bohlins duktiga målare har lång erfarenhet inom måleriyrket, och med vår kunskap kan vi erbjuda dig professionell hjälp när du ska färdigställa eller göra om i ditt hem. Vi utför målningsarbeten både utomhus och inomhus och använder oss enbart av kvalitetsprodukter, från bland annat Flügger Färg.

På vår webplats målahuset.se finner du information om färgåtgång, behandlingar och andra praktiska tips som du kan behöva för att måla ditt hus. Allt för att göra det enklare för dig!

Kundsidor för Älvsbyhusägare

Sedan 2015 har vi förändrat vårt sätt att kommunicera med dig som Älvsbyhusägare. Vi vill att det ska vara enkelt och lättåtkomligt för dig att hitta all vår information och har därför valt att ta bort inloggningen helt. Hos oss hittar du fortfarande allt du behöver för att kunna måla fasaden på ditt Älvsbyhus.

Bohlins kundkort – en förmån med kraftiga rabatter!

I samarbete med Flügger färg har vi utfärdat Bohlins kundkort – en möjlighet för dig som Älvsbyhusägare att få 20% – 35% rabatt på utomhusfärg och andra produkter ur Flügger Färgs sortiment.

Har du ett Älvsbyhus och vill ha ett Bohlins kundkort?
Kontakta oss på telefon 0929-120 10 eller info@bohlins-bmm.se
Eller läs mer och ansök direkt

Älvsbyhus Elsa

Älvsbyhus Elsa

Vi har färdiga kostnadsexempel

Vi har listat färgåtgången till samtliga Älvsbyhusmodeller sedan 2002 och framåt. Vår uträkning av färgåtgången baseras på våra yrkesmålares erfarenhet, vilket ger en så riktig bild som möjligt av färgåtgången, som dock överstiger färgtillverkarens beräkningar.

Vi baserar priserna på Flüggers Wood Tex-serie med toppfärg Uteakrylat, i standardfärgen kalkvit. Älvsbyhusrabatten och Bohlins kundkort ger 20% lägre pris på Flüggers sortiment, och hela 35% på tiolitersprodukterna. Prisuppgifter för år 2015. Bild © Älvsbyhus

Läs mer

Enkelt med färgskolan

Vilken färg ska huset bli? Hur mycket färg går åt? Vad ska jag tänka på? På målahuset.se bjuder vi på amassor av inspiration och tips för dig som funderar kring färgsättning.

Läs mer på målahuset.se (öppnas i nytt fönster)